Slané Pufované Pečivo s Lososom na Stredomorský Štýl

  • Skopírovať odkaz
Slané Pufované Pečivo s Lososom na Stredomorský Štýl main image
Obtiažnosť
Nízka
Čas prípravy
25 Minúty
Čas varenia
Chef Plus: 25 minút
Supreme Chef: 25 minút
Počet porcií
4 osôb
Lahodné predjedlo alebo chutný samostatný chod, ktorý je možné jednoducho popísať ako neodolateľný slaný koláč z lososa, cukety a syru robiola.
Slané Pufované Pečivo s Lososom na Stredomorský Štýl ingredients
Pescetariánska
Všežravé

Suroviny

  • Lístkové cesto, rozvaľkané 120 g
  • Údený losos 50 g
  • Cuketa 2
  • Robiola (taliansky mäkký syr) 120 g
  • Vajce 2
  • Bazalka 1 list
  • Tymián 1 list
  • Cesnak 1/2 strúčika
  • Pažítka 1 list
  • Mäta 1 list
  • Biele korenie trošku

Postup

1. Všetky bylinky jemne nasekajte a dajte ich do misy.
2. Pridajte syr robiola, vajce, soľ, korenie a nakrájaného lososa.
3. Pridajte cuketu nakrájanú na tenké plátky.
4. Lístkovým cestom vyložte tanier Crisp potom, čo odstránite papier, ktorým bol zabalený.
5. Naplňte ho plnkou a okraje zahnite dovnútra.
6. Vložte do mikrovlnnej rúry, zvoľte varenie s ventilátorom a nastavte teplotu na 190 °C na 25 minút.
7. Po uvarení vyberte z mikrovlnnej rúry, nakrájajte na kolieska, ozdobte pomocou klieští jedlými kvetmi a čerstvými bylinkami a podávajte.
Súvisiace recepty