Recept, ktorý vám zaberie trochu času, ale umožní vám chvíľu príjemnej introspekcie s vynikajúcim gastronomickým výsledkom.
Suroviny
- Lístkové cesto 250 g
- Tekvica 200 g
- Kozí syr 100 g
- Hubová zmes 100 g
- Varené gaštany 50 g
- Med 4 čajové lyžičky
Postup
1.
Lístkové cesto vyvaľkajte na tenko.
2.
Nakrájajte ho na štvorce s priemerom asi 10 cm.
3.
Formy vyložíme štvorcami lístkového cesta.
1.
2.
3.
4.
Tekvicu nakrájajte na kocky.
5.
Tekvicu naaranžujte do formičiek.
6.
Pridajte nakrájané huby a nakrájané varené gaštany.
4.
5.
6.
7.
Pridáme kozí syr.
8.
Povrch pokvapkajte medom.
9.
Posypte nasekanými vlašskými orechmi.
7.
8.
9.
10.
V ponuke rúry vyberte položku Cook4, nastavte čas na 30 minút a začnite piecť.
11.
Plech s formami umiestnite na úroveň 1 a morčacie plátky, zemiakové placky a koláč na ostatné úrovne.
12.
Po upečení podávajte minipiecky, koláč nechajte vychladnúť a morčacie a zemiakové placky nechajte teplé, aby ste ich mohli podávať ako druhý chod.
10.
11.
12.
13.
Mini koláčiky vyberte z plechoviek a ozdobte vianočnými dekoráciami.
13.