Obrátený Koláč Tarte Tatin s Karamelizovanou Cibuľou

  • Skopírovať odkaz
Obrátený Koláč Tarte Tatin s Karamelizovanou Cibuľou main image
Obtiažnosť
Nízka
Čas prípravy
15 Minúty
Čas varenia
Chef Plus: 21 minút
Supreme Chef: 24 minút
Počet porcií
6 osôb
Tento neobvyklý, ale jedinečný recept určite zaujme ako chutné predjedlo, pretože kombinuje jemnú, krehkú štruktúru francúzskeho tarte tatin s prirodzenou sladkosťou cibule, pripravenú s posypom cukru.
Obrátený Koláč Tarte Tatin s Karamelizovanou Cibuľou ingredients
Vegetariánska
Všežravé

Suroviny

  • Krehké cesto 250 g
  • Opečená cibuľa 3
  • Maslo 30 g
  • Krupicový cukor 3 lyžice

Postup

1. Cibuľu ošúpte a nakrájajte na plátky.
2. Dno špeciálneho taniera Crisp posypte cukrom, pridajte nakrájané maslo a nakrájanú cibuľu. Pečte 6 minút v mikrovlnnej rúre nastavenej na Crisp.
3. Vyberte a nechajte mierne vychladnúť, potom rozvaľkajte krehké cesto na tenkú vrstvu a položte ju na cibuľu.
4. Vložte tanier Crisp do mikrovlnnej rúry, zvoľte Crisp a nastavte čas prípravy na 15 minút.
5. Po upečení otočte na veľký tanier dnom nahor a podávajte nakrájané na plátky, ozdobené jedlými kvetmi naaranžovanými na jednej strane taniera.
Súvisiace recepty