Moderná Rybacia Polievka

  • Skopírovať odkaz
Moderná Rybacia Polievka main image
Obtiažnosť
Stredna
Čas prípravy
25 Minúty
Čas varenia
Chef Plus: 6 minút
Supreme Chef: 5 minút
Počet porcií
4 osôb
Moderná, lahodná rybacia polievka varená v pare, podávaná s chutnou studenou smotanou. Jedlo s rôznymi chuťami, ale stále príjemne ľahké a vyvážené.
Moderná Rybacia Polievka ingredients
Bez lepku
Pescetariánska
Všežravé

Suroviny

  • Veľké červené krevety 4
  • Očistené chobotnice 50 g
  • Čerstvý tuniak 50 g
  • Filet z morského vlka 200 g
  • Mušle 200 g
  • Mušle 200 g
  • Bazalka 2 listy
  • Majoránka 2 listy
  • Slivkové rajčiny 200 g
  • Píniové oriešky 1 lyžica
  • Ružové korenie 1 lyžica
  • Extra panenský olivový olej 3 lyžice
  • Biele korenie trošku

Postup

1. Cherry rajčiny rozkrojte na polovice a vložte ich do misy s píniovými orieškami, olejom, bazalkou, soľou a korením. Rozmixujte ich a dajte nabok.
2. Tuniaka nakrájajte nožom najemno, aby ste získali tatarák, a dajte nabok.
3. Naplňte dno parného hrnca vodou až po uvedenú úroveň. Pridajte zvyšok bazalky, majoránky, ružového korenia a vložte do druhého najnižšieho košíka.
4. Do koša vložte mušle, prikryte ich, prilejte vodu až do uvedenú úrove§ a vložte druhý najnižší kôš.
5. Do koša vložte ryby a uzavrite ho vekom paráka.
6. Na dno taniera nalejte rajčinový krém a pridajte dusené ryby.
7. Pridajte vylúpané kôrovce a ozdobte ich bylinkami rozmixovanými v oleji a jedlými kvetmi v kontrastných farbách.
Súvisiace recepty